0909-0101(€0,10 p/m) Ma t/m vrij 09:00 - 2011 Weekend 10:00 18:00
Uw TV aanbieder
Uw bestelling
Controleer uw bestelling
Bevestiging

FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Kijk op 3 kanalen naar volop exclusief nationaal topvoetbal uit de Eredivisie, Jupiler League en KNVB bekertoernooi.

Meer informatie

MEER OVER FOX SPORTS EREDIVISIE

FOX Sports Eredivisie is het voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten, zoals Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer. Naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie, is er nog meer nationaal topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Jupiler League en het KNVB bekertoernooi. Bovendien is er naast het grote aantal live wedstrijden op FOX Sports Eredivisie ook veel extra’s te zien, zoals de mooiste doelpunten, Club TV en 90 Minutes.

Fox Sports Eredivisie
EDL GO

Met FOX Sports GO kunt u alles live volgen via uw PC, laptop, tablet, Mac of smartphone. Live wedstrijden, goals, samenvattingen, interviews en meer. Bovendien krijgt u met FOX Sports GO toegang tot Sidekick, het tweede scherm van FOX Sports. Ontvang exclusieve statistieken en bekijk wedstrijdmomenten terug uit meerdere cameraposities wanneer het u uitkomt. Log in op foxsports.nl of binnen de FOX Sports apps met uw FOX Sports account. Met dit account kunt u eenmalig een koppeling maken met uw TV aanbieder, zodat u meteen toegang krijgt tot de GO dienst. Klik op het FOX Sports inlog menu op een van de TV aanbieders voor meer informatie. Kijk op www.foxports.nl/go bij welke televisie aanbieders u gratis FOX Sports GO ontvangt bij een FOX Sports TV abonnement. FOX Sports GO is ook los te bestellen via deze website.

Eerste 2 maanden FOX Sports Eredivisie voor € 10,- ( € 5,- per maand )?

Neem dan telefonisch contact op met de TELE2 Klantenservice via 0800-1236.